Zdeněk Pohlreich se sice kuchařem vyučil, po prvním ročníku ale vaření upřímně nenáviděl. Od té doby uplynulo hodně času. Dnes je uznávaným majitelem vynikajících restaurací, absolventem prestižních kurzů z oblasti gastronomie, oceňovaným kuchařem a autorem několika kulinářských publikací.
-
3.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého...
Z kuchařek Zdeňka Pohlreicha si vyberou všichni. Věnuje se zdravé i domácí kuchyni, grilování, netradičním úpravám drůbežího masa či francouzské kuchyni. Jedním z pravidel, která ctí, je: „Vezmi co nejkvalitnější suroviny a udělej s nimi co nejméně, protože nejlepší kuchařka bude stejně vždycky matka příroda.“